Guide til RegistryBooster


Her kan du læse en guide til hvordan du anvender RegistryBooster til at optimere hastighed og ydeevne på din computer. Guiden er en introduktion til installation af RegistryBooster og efterfølgende optimering af din PC og defragmentering af Windows registry.

Download og installation


Det tager få minutter at downloade RegistryBooster - her er en vejledning til hvordan du gør:

  1. Du kan downloade RegistryBooster via dette link - Download RegistryBooster

  2. Inden downloaden starter har du mulighed for at gemme filen på f. eks dit Skrivebord. Klik på Gem og, afhængigt hvilken browser du benytter, vil du blive bedt om at specificere hvordan filen skal gemmes.

  3. Når du instrueret din browser til at downloade RegistryBooster og gemt det f. eks på dit Skrivebord er det tid til at starte installationen. Du skal nu dobbelt-klikke på *.exe-filen og en dansk installationsguide begynder.

  4. Installationen vil spørge om du accepterer licensbetingelserne og guide dig sikkert igennem hele installationsprocessen.
Installation af RegistryBooster


Sådan bruger du RegistryBooster


Først gang du starter RegistryBooster vil du blive mødt af hovedvinduet. Her er nogle menupunkter og et navigationspanel.

  • Navigationspanelet: Her kan du navigere rundt mellem de større kategorier - f. eks Oversigt, Scanning, Gendan og Indstillinger.


  • Menuen i venstre side: Det er undermenuer for hver af de fire hovedkategorier - f. eks Registry-scanning, Scanningsresultater, Ignorerliste, Reparationslogs og Defragmentering.


  • Registreringsknap: Ønsker du fuld funktionalitet i din version af RegistryBooster, så klik her og registrer programmet.
Oversigt over RegistryBooster


Første gang du starter RegistryBooster vil programmet automatisk påbegynde en scanning af Windows for at kortlægge de fejl og problemer, der nedsætter hastighed og ydeevne. Det kan tage op til et par minutter for RegistryBooster at scanne hele Windows registry grundigt for fejl. De fejl som RegistryBooster søger efter er "Systemrelaterede", "Brugerrelaterede" og "Tredjepartrelaterede" fejl og konflikter.

Du kan løbende følge med i hvor mange fejl RegistryBooster finder under punktet Fejl. Under punktet Skadeniveau kan du se hvilken trussel RegistryBooster vurderer fejlen har på din computers hstighed og ydeevne - rangeringen er fra lav, over moderat, til høj.


Scanning med RegistryBoosterEfter RegistryBooster har færdiggjort sin grundige scanning vil du få vist en oversigt over antallet af fundne fejl i alt - i dette tilfælde hele 294 registry-fejl. Er du interesseret i at få en specifikation af de fundne fejl, så kan du klikke på knappen "Detaljeret oversigt" og RegistryBooster vil vise de tekniske detaljer.

For at få rettet alle fejl i Windows registry og på din computer skal du klikke på knappen "Ret fejl". I prøveversionen af RegistryBooster vil du få lov til at få rettet de første 15 fejl gratis. Ønsker du at rette alle fejl, så skal du registrere programmet - husk, at du har 60 dages fuld returret hvor du får refunderet hele beløbet, hvis RegistryBooster ikke lever op til dine forventninger.


Fejl fundet med RegistryBoosterEfter du har fået rettet alle de fejl som RegistryBooster har fundet på din computer er det tid til en defragmentering af Windows registry. Klik på menupunktet "Defragmentering" og klik på knappen "Defragmenter". Nu vil RegistryBooster forbedre din computers ydeevne ved at rense Windows registry og rette alle konflikter her.


Defragmentering af Windows registry med RegistryBooster

Copyright © 2011 Registry-Booster.dk. Administreres af softwareforhandleren e-Gear.dk.Alle rettigheder forbeholdes.